ارسال سریع سفارشات
بهترین کیفیت سیر سیاه فراوری شده تازه کاملا بهداشتی 200 گرم
این محصول در از بهترین نوع سیر درشت و باکیفیت و در شرایطی کاملا بهداشتی فراوری و بسته بندی شده است.
سیر سیاه چیست؟
این محصول در از بهترین نوع سیر درشت و باکیفیت و در شرایطی کاملا بهداشتی فراوری و بسته بندی شده است.
سیر سیاه دکتر آنی در واقع همان سیر معمولی است با این تفاوت که بوی بد و مزه تند سیر سفید را ندارد. این سیر در واقع به مدت ۷۰ الی ۹۰ روز در دمای مشخصی تخمیر میشود و رنگ آن تیرهتر از سیر معمولی است. ترکیبات مفید این سیر چیزی در حدود ۴ الی ۵ برابر بیشتر از سیر معمولی است
چه چیزی بهتر از اینکه بتوانید هر روز مقداری سیر شیرین و خوشطعم با خواص بیشتر را میل کنید. در ادامه متن متن به بررسی خواص خواص و ویژگیهای سیر سیاه دکتر آنی پرداختهایم این محصول در از بهترین نوع سیر درشت و باکیفیت و در شرایطی کاملا بهداشتی فراوری و بسته بندی شده است.
نحوه تولید سیر سیاه دکتر آنی
سیر سیاه در واقع حاصل کاشت و برداشت محصول زراعی جدیدی نیست! در واقع این محصول همان سیر معمولی و سفید است که در دمای ۸۰ تا ۷۰ درجه سانتی گراد چیزی در حدود ۹۰ روز مانده و طعم شیرینتری دارد. این سیر حالت ژلهای پیدا کرده و جویدن آن راحتتر است. در واقع سیر سیاه طبق سوابق تاریخی و گزارشات ناشی از توصیه پزشکان طب سنتی میتواند تا ۵ برابر بیشتر از سیر معمولی خاص داشته باشد. از لحاظ غلظت ترکیبات شیمیایی موثر و مفید موجود در سیر سیاه لازم است به این نکته توجه کنید که این سیر اسید آمینهها و آنتی اکسیدانهای بسیار بیشتری در مقایسه با سیر معمولی دارد.
این سیر تندی بسیار کمی دارد و ۴ برابر بیشتر فلاونوئید و پلی فنول دارد. در حقیقت در فرآیند سخت و زمانبر تخمیر، رنگ سیر سیاه شده و طعم آن شیرین میشود و بوی آن کاهش پیدا میکند. خواص سیر نیز در این فرایند افزایش پیدا میکند. در حقیقت تمام مواد ضد سرطانی و درمانی از جمله فلاونوئیدها پلی فنولها، آنتی اکسیدانها و اسید آمینههای ضروری موجود در سیر تا پنج برابر بیشتر میشوند. عناصر مغذی و سایر ترکیبات موثر و فعالی که در این خوراکی پرخاصیت وجود دارد، نیز چیزی در حدود ۴ برابر بیشتر میشود.
ارزش غذایی سیر سیاه دکتر آنی
علاوه بر مواردی که در جدول به آنها اشاره شد، این سیر حاوی ویتامینهای گروه B ,C و ریزمغذیهایی مثل آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی و منگنز میباشد.
این ماده پرطرفدار خواص بسیار زیادی دارد. از آنجا که این سیر خواص ضد حساسیت و ضد التهابی دارد، در درمان بسیاری از بیماریها اثربخش است. علاوه بر آن سیر سیاه حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان است و میتواند به عنوان مادهای ضد سرطان عمل کند. این سیر با تاثیر در کاهش چربی خون و پیشگیری از گرفتگی رگها میتواند از بروز مشکلات قلبی عروقی در شما پیشگیری کند.
خواص سیر سیاه به موارد ذکر شده محدود نمیشود. این سیر با تنظیم متابولیسم بدن میتواند در کاهش وزن و لاغری نیز موثر باشد. افراد زیادی توانستهاند با مصرف سیر سیاه به صورت منظم، دیابت و عوارض آن را کنترل و درمان کند. یکی دیگر از خواص این خوراکی بیبو محافظت از کبد است.
در واقع در پاسخ سوال سیر سیاه برای چی خوبه؟ میتوان پاسخهای بسیار طولانی در نظر گرفت. برای اینکه از صحت مطالب اشاره شده در این مقاله اطمینان حاصل کنید، میتوانید همین حالا عبارت Black garlic benefits را در موتورهای جستجوگر سرچ کنید و با مقالات علمی و مستندگونه مواجه شوید.
مدت نگهداری سیر سیاه دکتر آنی
توجه کنید که سیر سیاه را میتوان به همراه سایر غذاها و یا خالی مصرف کرد. در صورتی که سیر سیاه را در ظرفهای بسته بندی شیشهای خریداری کنید، میتوانید برای مدت طولانیتری این سیر را نگه دارید. توجه کنید که بهتر است تا ۶ ماه سیر سیاه خریداری شده را مصرف کنید، زیرا پس از هشت ماه ترکیبات موثر و فعال موجود در سیر تجزیه شده و این درمانگر بیبو، خواص خود را از دست میدهد.
برند: دکتر آنی
وزن: 220 گرم
کشور سازنده: ایران
تاریخ انقضاء: هشت ماه پس از تولید
مناسب برای: تقویت سیستم ایمنی، پاکسازی سموم بدن
مزایا: ضد التهاب کاهش حساسیت سلامت اندام کبد تنظیم قند و فشار خون پیشگیری و درمان سرطان تنظیم متابولیسم و موثر در کاهش وزن بهبود رشد مو و کاهش مشکلات پوستی کمک به درمان اختلال زود انزالی در مردان پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و سکته قلبی
طریقه مصرف: روزانه یک الی سه حبه در روز مصرف کنید، اگر معده حساسی ندارید ناشتا استفاده کنید. مصرف سیر سیاه قبل از خواب توضیه نمیشود.
این محصول در از بهترین نوع سیر درشت و باکیفیت و در شرایطی کاملا بهداشتی فراوری و بسته بندی شده است.